БЯЛА СЛАТИНА ОСТАВА БЕЗ ФУТБОЛ?
Автор: Administrator   
Четвъртък, 09 Октомври 2014г. 14:45ч.

Скъпи приятели, ФК Чавдар 1957 е на път да прекрати участито си във всички първенства. Причината за това е тривиална - липсва финансиране за провеждането на оставащите до края на сезона мачове.


За нормалното провеждане на учебно-тренировъчния процес и завършване на есенния дял на спортно-състезателната 2014/2015 г. на ВСИЧКИ ГАРНИТУРИ на ФК ЧАВДАР 1957 (БЯЛА СЛАТИНА), а именно подготвителна група, деца, юноши младша възраст, юноши старша възраст и мъже на футболния клуб за месец октомври и ноември са необходими 3 000 лв.

Упоменатите 3 000 лева са за разноските по изплащане на съдийските такси, лекарските такси и пътните разходи за мачовете на подготвителна група, деца, юноши младша, юноши старша възраст и мъже, без които футболните срещи за тези 2 месеца няма как да се проведат. 

Както всички знаете, новият футболен клуб, който беше създаден през лятото на 2013 година, се издържа основно от дарения и от субсидията от Община Бяла Слатина, която годишно се равнява на близо 20 000 лева, т.е. по 10 000 лева на полусезон за всички гарнитури на клуба, които едва стигат да се покрият минималните разходи за провеждането на мачовете. Сега обаче ни беше заявено твърдо, че трябва да се задоволим с общо 6 250 лева, които бяха преведени за месец юли, август и септември и които вече са усвоени. Скъпи приятели, как с 6 250 лева да се поеме издръжката на общо 5 отбора за есенния полусезон? И факири да сме, няма как да се справим, така че сме на път да хвърлим "бялата кърпа" и да се откажем от по-нататъчшно участие на клуба на всички нива в системата на БФС.

Ако някой може да помогне, нека да помогне. Да просим от врата на врата, повече не можем. Банковата сметка на клуба e следната:

IBAN: BG31 IABG7494 100260 1800

BIC: IABGBGSF

Банка: ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АСЕТ БАНК АД, клон БЯЛА СЛАТИНА

Титуляр на сметката: ФК ЧАВДАР 1957 (БЯЛА СЛАТИНА)

Ако пък някой има желание да се заеме с управлението и издръжката на клуба, е добре дошъл - ще получи клуб без нито 1 стотинка задължения, клуб, в който тренират близо 70 деца и юноши и 20 мъже - всички до един - местни футболисти от град Бяла Слатина. Този клуб беше създаден от феновете единствено и само, за да се положат основите на възраждането на футбола в Бяла Слатина. Оттогава досега измина 1 година, но надеждата постепенно отстъпи място на реализма, а той е, че футболът в Бяла Слатина има само минало, но не и бъдеще, когато липсва сериозна подкрепа от Община Бяла Слатина и бизнеса!


Share
 

Коментари  

 
0 #1 Елцин 2014-10-09 21:22
А стига бе.Този клуб от 2000г до сега,това ще му е за 3 път маи да спира участие и да съществува изобщо.Не вярвах,че и в селските групи не може да се издържа Чавдар.Това си е много от местната управа.Колко малки градчета без особени фин.възможности издържат отборите си и във "В"група.Ние не можем и в областните?!
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови