Момичетата на "Чавдар 1957" (БСл) отново втори на турнир
Автор: Administrator   
Събота, 30 Ноември 2013г. 13:12ч.Новосформираният девически футболен отбор на "Чавдар" 1957" (Бяла Слатина) записа нов престижен успех.

Тимът, воден от Борислав Борисов-Боката, отново завърши на второ място на турнир в Монтана.


В началото на ноември отборът също се класира на второ място на надпревара край река Огоста.

Преди няколко дни се състоя нов турнир за момичета от 10 до 14 г. И този път състезанието се проведе в гр. Монтана по програмата за развитие на девическия футбол в България, финансирана от УЕФА.  За разлика от турнира, продеден преди месец обаче, този път срещите се играха не на игрището с изкуствена трева, а в зала.

Турнирът бе спечелен от Монтана, като отборът домакин записа три победи и не допусна гол. Втори остана Чавдар 1957, който би с 4:1 Ботев 2000 (Враца), завърши 1:1 с ДФК Видин и загуби от Монтана с 0:3. Хеттрик в първия мач вкара Десислава Богомилова, а едно попадение добави Флора Богомилова. Срещу видинчанки пък голът отбеляза Десислава Богомилова.

На трето място на турнира се нареди Ботев 2000 (Враца), а на последно място остана ДФК Видин. Председателят на ОС на БФС Боян Гергов връчи наградите на призьорите, като белослатинският тим получи купа и още 6 футболни топки "Joma".


Още по темата:

Първи изяви на женския футболен отбор на ФК Чавдар 1957

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови