"Чавдар 1957" започна подготовка за новия сезон
Автор: Administrator   
Понеделник, 16 Февруари 2015г. 13:57ч.


Представителният отбор на ФК "Чавдар 1957" (Бяла Слатина) започна своята предсезонна подготовка.

Легенди на клуба тренираха с отбора.

Първата тренировка се проведе на тренировъчното игрище в Бяла Слатина, като на нея дойдоха 15 души местни момчета, от които 13 се готвеха, въпреки студеното и неприятно време. 5-ма души от мъжката гарнитура са юноши на клуба, именно те ще бъдат налагани и развивани и през този полусезон.

Сигурно ново попълнение е легендата на "Чавдар 1957" Георги Георгиев – Гълъба. Друг именит играч - Мирослав Виденов – Миката също тренира с отбора.Целта на отбора е челната тройка в класирането, в момента тимът се намира на 6-то място, 11 точки зад първия "Ботев" (Криводол), с които нашите имат домакински мач през този пролетен полусезон. Предстоят тежки мачове, но старши треньорът Николай Николов – Финката и неговите момчета са мотивирани и готови да ни предоставят поредната доза футболни емоции.

През февруари подготовка започнаха и другите възрастови групи на ФК "Чавдар 1957". Децата и подготвителната група ще бъдат водени отново, както и през есента, от треньора на мъжкия тим Николай Николов. Младшата възраст ще имат нов треньор за пролетния полусезон, тъй като Косто Андонов замина на гурбет в Англия. Поради това, беше взето решение треньорът на старшата възраст Валери Павлов да съвместява ръководните функции и при по-малката възрастова гарнитура до завръщането на Андонов. Футболният специалист Борислав Борисов пък е треньор на девойките, които постигнаха изключителни успехи през миналата година. Именно девойките ще стартират първи от всички в клуба своите офоциални мачове с турнир в Монтана по случай празника на жената на 8 март.

Пролетният дял от първенството започва съвсем скоро, а актуална информация за отбора може да намерите тук, както и на сайта на нашите партньори от www.bsl24.bg.

Share
 

Добави коментарОбнови