Чавдар 1957 среща Мизия на старта на подготовката си
Автор: Administrator   
Петък, 17 Януари 2014г. 18:48ч.

Утре, 18 януари 2014 година, от 14.00 часа представителният тим на ФК Чавдар 1957 ще стартира поредицата от контролни срещи, които предстои да изиграе, като част от подготовката си за пролетния полусезон във Врачанската "А" Областна група - Юг.
Срещата ще се проведе на стадион "Чавдар" в Бяла Слатина като съперник в нея ще е отборът на "Мизия" от град Мизия, завършил на 3-то място през есенния полусезон във Врачанската "А" Областна група - Север. 

Старши-треньорът на белослатинци Светлин Савчев е определил група от 18 футболисти за този мач като единственото ново "старо" име сред тях е това на Мирослав Казачки, който през есента игра за Дунав 98 (Селановци), въпреки че разполагаше с картотека и в новосформирания тим на Чавдар 1957. По всяка вероятност селекцията на "чавдарци" ще завърши с привличането само на още едно ново попълнение, което да подсили атакуващото звено в отбора, като при всички положения той ще бъде местен футболист.

Междувременно ръководството на Чавдар 1957 пусна в разпродажба календари на отбора за 2014 година в два варианта - със титулярните зелени екипи и с резервните сини. Календарите са на цена от 3 лева и всеки желаещ фен може да си го закупи от председателя на клуба Пламен Димитров.

Share
 

Добави коментарОбнови