4 години сайт на ФК "Чавдар" (Бяла Слатина)!
Автор: Administrator   
Понеделник, 30 Декември 2013г. 20:47ч.

Скъпи приятели, ето че измина още една година и нашият сайт стана на цели 4! Време, което изглежда и много, и малко. Време, в което бяхме неразделна част до отбора, до треньорите и най-вече до феновете.

Когато решихме да създадем информационен блог за футболния ни клуб бяхме наясно с какво ще се сблъскаме, но това изобщо не ни притесняваше. Единственото нещо, на което държахме е хората, които са далеч от родния си град, да са постоянно и най-вече точно информирани за случващото се в любимия "Чавдар". Големият интерес ни изненада и само 4 месеца след като направихме информационен блог за тима, решихме да направим нещо далеч по-сериозно, а именно сайт, посветен на любимия ни тим.

През първата година ръководните фактори в Бяла Слатина ни определиха като хора, които обслужват нечии интерес. През втората, когато работихме с ръководството пък ни казаха, че сме им подлоги. През третата нямаше кой да ни обвинява, защото клубът фалира и останаха юношите на тима, феновете и ние. Тогава се видя всъщност кой милее за "Чавдар" и каква е нашата цел, а тя беше "Чавдар" никога да не бъде забравен, въпреки тежките и трудни времена. Всичките, които ни сочеха с пръст, се изпариха като пари в банковата сметка на фалиралия клуб, ние обаче останахме, защото любовта не може да се купи. Поне не тази - футболната. Многото предани ръководители и деятели с половин уста казваха, че трябва да бъде създаден клуб, но при условие, че те не го учредяват. Както се казва - хем боли, хем сърби. Ето, че през четвъртата ни година ние взехме нещата в свои ръце и създадохме отбор на феновете и "Чавдар" пак е жив. Тогава всички ни определиха като луди, защото се захващаме с нещо, което трудно ще пребъде.

Ние знаем. Ще!

Да, "Чавдар" е жив, но трябва всички да осъзнаят, че отборът ще го има, докато всички помагат за неговото съществуване. Ние искаме клубът да съществува и когато дойде уикендът, семейства и приятели да са на стадиона и да се забавляват. Трудно се намериха спонсори, които отделиха пари за издръжката на клуба, за което сърдечно им благодарим. Резултатите, които записа новия "Чавдар" макар и в "А" областна група са исторически - 13 поредни победи и без загубена точка. Тимът оглавява еднолично класирането в групата, но за съжаление възможностите ни са само това и трябва да си го признаем.

Този "Чавдар" поне за момента няма ресурс, който да позволи на тима да влезе в Северозападната "В" група. Би било хубаво, но предпочитаме отборът да го има, макар и в последното ниво на футболна България. Засега!

Феновете на "Чавдар" трябва да знаят, че всеки закупен билет е жизнено важен за клуба, тъй като парите отиват за премии на играчите ни. Един лев не е малко, но не е и много, така че сме благодарни на всички, които посетиха срещите на белослатинци и си закупиха пропуск за двубоите. Имаше и такива, които не искаха да си плащат, защото явно, когато ходят на мач на "Левски" или ЦСКА там се влиза без пари. Да, ние не сме гранд на България, но на сила на стадиона никого не сме карали да идва.


В близките дни ще бъде пуснат и календар на тима, който също ще може да си купите и по този начин да подкрепите общата кауза.

Бяха направени шалове и шапки на "Чавдар", а парите бяха дадени от човек от нашия сайт с идеята печалбата отиде за премии на играчите. Пак ни определиха за луди хора, които си дават парите излишно, тъй като няма да имаме никаква възвращаемост. Може би този път бяха прави, защото  все още има артикули на отбора, които може да си купите и по този начин да помогнете отново на нашите футболисти, които си заслужиха напълно премиите с резултатите, които записаха.

Времената са трудни, но ако ние, хората, не си помогнем, никой няма да ни подаде ръка. Надяваме се след Нова Година да се намерят още спонсори, които да продължат да помагат на отбора, който радва цяла Бяла Слатина, а и не само. Футболният ни отбор винаги е бил хубавата страна на града ни, защото само по този начин се чуваше в България за скромния тим от малкото градче в Северозападна България. Нека да не загубим нещо, което вече загубихме. Човек се учи от грешките, а ние не искаме да повтаряме тези на предишните ръководители.

Всеки, който желае да помага на отбора, може да го направи по всяко време, а тези, които не могат, а искат, просто да заповядат на стадиона и да си купят един билет и да се радват, заедно с нас. За "Чавдар"! За града, който обичат!

Ние, лудите, пък духаме свещичките и си честитим четвъртия рожден ден. Пожелаваме си "Чавдар" винаги да го има, а доброто да пребъде! Ще! Защото лошото може да победи само когато добрите бездействат. А лудите? Те да са живи!

Весела Коледа и Честита Нова Година!!!


.::Честит рожден ден, pfcchavdar.com::.


Свържете се с нас на редакционния мейл на сайта:  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.  или чрез фейсбук:

ПФК Чавдар Бяла Слатина | Създайте Визитката си

Винаги до Вас,
Филип Зуберски и Николай Цановски

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови