"Чавдар" победи с 2:0 в днешната учебна игра "Дунав 98" Селановци
Автор: Administrator   
Сряда, 13 Април 2011г. 20:15ч.


В учебна игра, проведена днес на ст. "Чавдар", професионалистите от ПФК "Чавдар" Бяла Слатина се измъчиха срещу аматьорите от ФК "Дунав 98" Селановци.

Белослатинските футболисти не си дадоха много зор, но въпреки това победиха с 2:0 лидера във Врачанската "А" Областна група. Головете отбелязаха защитникът Александър Горанов и халфът Ивайло Самарджиев. Старши-треньорът Румил Жотев и неговият помощник Светлин Савчев не останаха доволни от видяното, а показаното от техните възпитаници ги хвърли в дълбок размисъл.


Днес стана ясно, че бившият играч на "Ком-Миньор" Владимир Георгиев, който се представи добре в контролата със "Спортист" Своге, спечелена от белослатинци с 2:1 миналия петък, е бил освободен. Причината е в нереално високите изисквания, които е поставил играчът пред ръководството на клуба. Съдбата на другия нов играч - 17-годишният Иван Тодоров, който дойде от елитния "Сливен 2000" все още не е ясна, но вероятността да му бъде предложен договор е голяма, като се има предвид, че играе на поста ляв бек, който е един от невралгичните в тима след напускането на Явор Тричков.

Междувременно в сайта football24.bg излезе информация, че ПФК "Чавдар" Бяла Слатина е отписал предстоящата среща с ПОФК "Ботев" Враца. Според информация на футболния сайт ръководството на белослатинци е съсредоточило вниманието си изцяло към следващия мач срещу ПФК "Пирин" Гоце Делчев, тъй като се очаква БФС да насрочи този мач за следващата сряда.  При това положение новият треньор Румил Жотев възнамерява да даде шанс за изява срещу врачани на двама юноши като титуляри, най-вероятно Йордан Цветков и Любен Димитров. Идеята е да се запазят основните футболисти, някои от които висят и с картони. Както е известно, и двамата голмайстори на "Чавдар" в настоящото първенство Владислав Василев и Милен Тонев ще пропуснат мача срещу ПОФК "Ботев" Враца поради наказание.

Share